FGDB se implică și social

Impactul Dizabilității în economia românească – oportunitate, nu obstacol a fost tema evenimentului – dezbatere organizat cu ocazia Zilei internaționale a persoanelor cu dizabilități .

Evenimentul a avut loc la Palatul CEC Bank și a fost inițiat de către Figo.Pay, (un produs fintech, dezvoltat de Medeva Fintech, companie 100% românească, implicată activ în dezvoltarea mediului de afaceri cu o importantă componentă socială), Social.ro, portal agregator de informații oficiale, care comunică cele mai importante evenimente din mediul social, alături de CEC Bank și Fondul de garantare a depozitelor bancare (FGDB).

Petre Tulin, directorul general al FGDB, a fost unul dintre speakeri alături, de Mihai Tomescu - Președintele Autorității pentru Protecția Drepturilor persoanelor cu dizabilități în România, Reuven Azar - Ambasadorul Israelului la București, Bogdan Neacșu - Președintele CEC Bank, Iancu Guda – Jurnalist și Analist Financiar. Plecând de la ideea că un om inforrmat face cât doi, șeful FGDB și-a axat discursul pe preocuparea instituției pentru livrarea infomațiilor privind garantarea depozitelor într-un format accesibil tuturor categoriilor de persoane cu dizabilități. De asemenea, el nu a exclus posibilitatea unei viitoare implicari sociale a FGDB în sprijinul persoanelor cu dizabilități.

BANK DEPOSIT GUARANTEE FUND